ביצת הפלא שומרת על הסביבה

איך ביצת הפלא שומרת על איכות סביבה

הסיבה העיקרית ליהנות מתוצרת טרייה היא טעם ומרקם התורמים גם לבריאותינו רובנו מרגישים חובה להבין את השפעתנו על הסביבה. גידולים חקלאים הינם הדרך הישירה ביותר להמיר את אנרגיית השמש למזון לצורכי חיינו. כמה שמזוננו עובר פחות עיבוד לפני שאנו צורכים אותו, כך פחות משאבים מתבזבזים. אכילת תוצרת טרייה מקטינה את טביעת הרגל האקולוגית שלנו על הסביבה.

כמובן שברגע שהבאתם את הפירות והירקות לא הגיוני לבזבז אותם ותעדיפו לצרוך כמה שיותר מהם. מבחינה טכנית, פירות וירקות נחשביםמתכלים. נשמע טוב, אבל אחרי שזורקים אותם הם מותמנים באדמה בתנאים אנאירוביים (בלי חמצן) ואינם מתכלים בצורה טובה ומשחררים גזים רעילים בתהליך הריקבון שלהם. מרבית התוצרת החקלאית שאנו זורקים תופס מקום במזבלות לדורות הבאים.

השימוש בביצת הפלא יכול למנוע זריקה של חצי מהפירות והירקות שאתם קונים. חוץ מהחסכון הכלכלי התועלת מתבטאת גם בחיסכון של נפח פסולת במזבלות שלנו והסיבוכים הכרוחים בכך.

ביצת הפלא מאושרת לשימוש עם מזון אורגני.
החומר הפעיל בביצי הפלא סופח גזים ואינו פולט כלום וכך אושר ע”י איגוד OMRI(http://www.omri.org/)